Kastinterieurs op maat

De kastinterieurs zijn van een hoge kwaliteit en opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat, net zo als de achterwanden. De panelen zijn standaard voorzien van een stevige ABS stootrand en heeft u de keuze uit twee paneeldiktes, 18 of 22 mm. De kastinterieurs zijn verkrijgbaar op iedere hoogte tot maximaal 275 cm en hebben een standaard diepte van 56 cm. De breedte wordt volledig op maat gemaakt.

Met onze kastinterieurs op maat kunt u uw kast geheel naar eigen wens indelen. Met de verschillende interieursegmenten maakt u eenvoudig een keuze tussen leggedeeltes, lage hanggedeeltes of hoge hanggedeeltes. Wenst u een andere indeling van uw interieursegment, neem dan contact met ons op. Voor een stijlvolle uitstraling kunt u de eindpanelen in 18 of 22 mm dikte kiezen. Deze panelen zijn leverbaar in vele uni- of decorkleuren. Kastinterieur op maat! Ga naar de online configurator en stel zelf uw eigen kast samen inclusief prijsberekening.

Creëer uw eigen kastinterieur op maat!

Kastinterieur op maat! Ga naar de online kasten configurator en stel zelf uw eigen kast samen inclusief prijsberekening. En heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

kastinterieurs op maat alkmaar